Raadhuisstraat
073 521 48 66 Open tot 22:00 uur
Raadhuisstraat
Groote Wielen
073 522 55 82 Open tot 20:00 uur
Groote Wielen

Na 50 jaar is dit Eetpaleis 't Vosje 2.0

Woensdag 20 november 2019

Vanwege het jubileum van Eetpaleis ’t Vosje hebben de vader en moeder van eigenaar Peter Vos, Ad en Gerda Vos, de zaak op 16 november feestelijk heropend. Ook waren vrienden, familie, vaste gasten en leveranciers uitgenodigd.

Eetpaleis 't Vosje

De ouders van Peter Vos mochten het vernieuwde en jarige Eetpaleis ’t Vosje openen. Foto: Karel Gooissens.

Tussendoor een noodbalie

De cafetaria van Peter en Dorien Vos was van 4 tot en met 7 november en van 11 tot en met 13 november dicht voor de verbouwing. In het weekend daartussen is Eetpaleis ’t Vosje opengegaan zodat de andere zaak op de Groote Wielenlaan niet alle drukte te verwerken zou krijgen. Op vrijdag, zaterdag en zondag heeft de cafetaria gedraaid met een noodbalie.

Nieuw interieur

Het nieuwe interieur van Eetpaleis ’t Vosje aan de Raadhuisstraat is verzorgd door Verel Expo in ‘s-Hertogenbosch. Vorig jaar is de keuken al aangepakt en eerder dit jaar kreeg het terras een flinke update.

De gehele counter en het zitgedeelte is dit keer totaal vervangen. Er is een nieuwe vloer en wanden en er zijn meer zitplekken gecreëerd. De vitrine is vaarwel gezegd. Peter Vos heeft flink geïnvesteerd in digitale schermen en eigen fotografie.

Eetpaleis 't Vosje

Foto: Herbert Wiggerman

Drie vestigingen

Eetpaleis ’t Vosje Raadhuisstraat is in 1969 geopend door Ad en Gerda Vos. Zoon Peter en zijn vrouw Dorien namen de cafetaria in 1993 over. In 2008 kwam er een tweede locatie bij in Rosmalen: Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen. De derde vestiging, ’t Vosje De Driesprong, opende in 2012 in hartje Rosmalen en wordt nu gerund door hun zoon Davy Vos en diens vriendin Nanneke van den Broek.