Raadhuisstraat
073 521 48 66 Open tot 22:00 uur
Raadhuisstraat
Groote Wielen
073 522 55 82 Open tot 21:00 uur
Groote Wielen

Historie

Eetpaleis ’t Vosje, wereldberoemd in Rosmalen en verre omgeving. Vijftig jaar geleden legden Ad en Gerda Vos de fundering voor dit werkelijk mooie bedrijf. In 1993 dragen zij hun bedrijf over aan Peter en Dorien Vos. In 2012 opent Davy Vos (kleinzoon van Ad en Gerda) een 3e filiaal in het hartje van Rosmalen.


In de Raadhuisstraat in Rosmalen begon de succesformule van de familie Vos. Na een start in Den Bosch in 1968 verhuisde Ad Vos drie jaar later naar de Raadhuisstraat in Rosmalen. Zoon Peter en zijn vrouw Dorien namen, in 1993, de zaak over. Een eerste verbouwing, in een reeks van vele moderniseringen, maakte van het bedrijf een moderne cafetaria. De verbouwingen en aanpassing volgde elkaar in een rap tempo op. Vier jaar later, in 1997 werd na een tweede aanpassing ook de naam aangepast; Eetpaleis ’t Vosje te Rosmalen.

In 2004 wordt de zaak opnieuw gerestyled. Vanaf nu is de zaak als een “Hollands Fast Service Cafetaria” te typeren. In 2006 werd de huisstijl aangepast en in 2008 volgde weer een ingrijpende verbouwing. Op dat moment werd Eetpaleis ’t Vosje een eetwinkel met belangrijke accenten op vers en gezond. Het succes kon natuurlijk niet uitblijven en in 2008 openden tweede vestiging in de nieuwe Rosmalense wijk De Groote Wielen. 

Een indrukwekkend lijstje waar je met recht trots op mag zijn en waar natuurlijk een aantal strakke regels aan ten grondslag liggen. Een strakke organisatie, producten uit eigen keuken, de vele klantvriendelijke acties, een ijzersterke hygiëne formule waar geen moment van afgeweken mag worden, personeelsopleidingen en vooral de klantvriendelijkheid liggen hieraan ten grondslag.
De keuken van ’t Vosje is oogstrelend. Moderne machines, ovens en kookgerei stralen je spic en span tegemoet. In ‘eigen keuken’ worden diverse producten vanuit hun eigen recept klaargemaakt. Het stoofvlees is bekend bij iedere Rosmalenaar en is ongekend lekker van smaak en samenstelling. Maar ook de hardlopers als zijnde de soepen, kroketten en de gehaktballen komen uit de eigen productie. De smaakvolle recepten van vader Ad, liggen in de veilige kluis van ’t Vosje opgeslagen. Ook nog zo’n niet onbelangrijk feitje, wie kent niet de snelle afhandeling wanneer een afhaalbestelling wordt geplaatst? Met ongeloof en soms enige verbijstering sta je, hoe druk het ook mag zijn, met je bestelling binnen een aantal minuten weer buiten.


De derde vestiging,'t Vosje De Driesprong op de meest mooie locatie van Rosmalen, is begin september 2012 open gegaan. Het is een compleet nieuw concept. Lunch en diner staan op hoofdlijnen centraal. In 2017 is het restaurant vergroot en heeft nu meer dan 50 zitplaatsen. In 2018 is het filiaal aan de Raadhuisstraat opnieuw verbouwd, waarbij er een extra zit gedeelte is gerealisseerd.

3 generaties!
Van links naar rechts, Ad, Gerda, Dorien, Peter en Davy