Raadhuisstraat
073 521 48 66 Open tot 22:00 uur
Raadhuisstraat
Groote Wielen
073 522 55 82 Open tot 21:00 uur
Groote Wielen

Prijzen

Eetpaleis ’t Vosje, wereldberoemd in Rosmalen en verre omgeving en heeft vele awards en prijzen mogen ontvangen. 
In 1997 wordt 't Vosje uitgeroepen tot Cafetaria van het jaar. Een kroon op het werk voor alle medewerkers. Daar werd de basis gelegd voor de succesvolle toekomst die komen ging. 

In 2004 wordt Eetpaleis 't Vosje opnieuw uitgeroepen tot beste cafetaria van het jaar. De jury van vakblad Snackkoerier roemt Eetpaleis 't Vosje om zijn heerlijke snacks, het vrolijke personeel en het kraakheldere interieur. 

In 2005 ontvangt Eetpaleis `t Vosje uit handen van Maarten Colijn, voorzitter van de sector Fastfood- en IJsbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland de Fast Food Award, categorie personeel. 
In 2009 ontvangt Eetpaleis `t Vosje een award, Succesvol Ondernemen uit de handen van Thuis in Rosmalen. Deze award werd uitgereikt aan enkele succesvolle Rosmalense ondernemingen.

In 2010 ontvangt Eetpaleis 't Vosje opnieuw een mooie titel, de meest duurzaamste fastservice bedrijf van Nederland! Eetpaleis ’t Vosje heeft deze titel gewonnen omdat het als geen ander in staat is, op een voor consumenten begrijpelijke wijze, duurzaam te ondernemen. Onder andere door verse en gezonde alternatieven te bieden voor consumenten die bewust omgaan met hun gezondheid. Maar ook door afvalbakken te plaatsen op het nabijgelegen parkeerterrein en op die wijze de overlast van zwerfafval voor de buurt tot een minimum te beperken. Daarnaast is het bedrijf een groot pleitbezorger van verantwoord frituren, maakt het  gebruik van verpakkingen van gerycled materiaal en schenkt het Fair Trade koffie. De jury was bovendien bijzonder te spreken over de duurzame manier waarop het bedrijf het personeelsbeleid heeft vorm gegeven.
Als extra beloning in 2010 ontvangt Eetpaleis `t Vosje Rosmalen uit handen van Dennis van der Geest, meervoudig judo kampioen, de MVO Verantwoord Frituren Award.

2016 was het jaar van de succesvolle introductie van de pepernootkroket, waarmee 't Vosje de lokale en landelijke media wist te halen. Mede daarom wordt Peter Vos in 2016 uitgeroepen tot Rosmalense ondernemer van het jaar.
De jury gaf aan dat Peter niet stil zit en creatief blijft. Zo werd ook de shoarmakroket en aspergekroket bedacht! Daarnaast lanceerde Eetpaleis 't Vosje een bestel-app, waaruit blijkt dat Peter met zijn tijd mee gaat. Daarom hebben het ROC en John Sars ( ondernemer van 2015) Peter Vos unaniem gekozen tot ondernemer van het jaar 2016!