Hygiëne
Schoonmaakbeleid
Bij ons mag u zich thuisvoelen. In Eetpaleis ‘t Vosje bent ú immers koning. Daarom zorgen we ervoor dat het Eetpaleis altijd schoon en opgeruimd is; van hoek tot hoek en op elk moment van de dag.
Dat doen we met liefde en plezier.
Voor u!
Schema's
Bij goede horeca hoort goede hygiëne. Dat spreekt voor zich!
Maar hoe pak je dat aan? Hoe bereik je goede hygiëne?
Bij Eetpaleis ‘t Vosje bereiken we dat door te werken met een systeem. We weten wat we doen; op elk moment van de dag en in iedere afdeling.
Werken met systeem betekent bij ‘t Vosje: met checklijsten, met de beste apparatuur én met goed getrainde en gemotiveerde mensen.
Keuringen
Wij zijn niet gauw tevreden. Sterker nog, wij zijn nooit tevreden. We streven naar perfectie en we willen dat alles tiptop in orde is. Daarom nodigen we keurmeesters van Houwers-Holtackers uit om ons onaangekondigd te bezoeken.
Zij zijn onafhankelijke, in voedselhygiëne gespecialiseerde deskundigen die bij uitstek ons kunnen vertellen of wij ons werk goed doen en waar we nog verbeteringen kunnen aanbrengen.
Ze controleren of alle ingrediënten die we gebruiken vers zijn; of alles de juiste temperatuur heeft; en of we alles goed schoonhouden. En tot slot zijn zij het die vaststellen of we voldoen aan alle normen van hygiëne.